Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/7/5/3/hundarochrosor.se/httpd.www/includes/common.inc).

Lillans sida

Hej!

Matte har sagt att detta ska vara min alldeles egen sida och att jag ska få bestämma vad om ska finnas på sidan - så nu börjar vi!

Jag heter egentligen Sureprime´s Red Riding Hood, men matte och husse tyckte det var lättare att kalla mig Lillan. De tyckte jag var så liten ihop med pappa och min storebror Jocke. Och det var jag ju! Nu, när jag tittar på alla bilder så var jag ju pytteliten om man jämför.

Men - först måste jag berätta om min släkt! Mamma heter också så där konstigt i början
- Sureprime´s - men sen blev det Patzy och det var ju ett jättefint namn.
Pappa heter Hoksel Ulysses, men kallas Kip.

Jag tycker att min mamma och pappa är jättefina!
Det som är roligt är att min mormor och min pappa kommer från samma kennel (fast de var inte släkt!). Mormor hette Hoksel Olympia, men kallades Babben (kanske för att kennel Hoksel ligger på Gotland?).
Babben var så fin, hon vann massor av priser på olika utställningar och sen fick hon 9(!) valpar och min mamma var en av dom. Tyvärr blev Babben sjuk, så nu är hon i hundhimlen.

I alla händelser så blev vi (jag och mina syskon) till en fin höstdag på Gotland.
Då hade min mamma Patzy kommit på besök för att mamma skulle träffa pappa. Allt gick fint, de gillade varann!

Sen åkte de hem igen och matte och husse väntade spänt på besked från Britten om "det hade blivit något". Och det hade det!
Den 28 december föddes vi allihop - fyra tjejer och fyra killar! Bra va'?

Här är hela gänget:

Här kommer fler bilder på mina syrror och brorsor:


 

Nu börjar ni nog bli trötta på bilder, men om - ni skulle vilja se fler så finns de här >>